Program Latihan & Konsultansi

Kami menawarkan konsultasi bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pembangunan latihan organisasi

MALAYSIA’S BODY LANGUAGE FACILITATOR PROGRAM (MBLF)

MBLF merupakan sebuah program latihan untuk speaker, coach, trainer, kaunselor, usahawan, peguam dan sesiapa sahaja yang ingin mendalami ilmu bahasa badan secara menyeluruh. Bersama Team Pakar Bahasa Badan, kami akan melatih anda bagaimana untuk menganalisa, membaca serta mempraktikkan bahasa badan dengan cara yang betul.

Istimewanya MBLF ini ialah, anda juga akan mempelajari Bahasa Badan Baru daripada Pakar Bahasa Badan sendiri seterusnya diberikan platform bagi program-program anjuran Team Pakar Bahasa Badan.

Program ini akan diadakan TIGA kali dalam tempoh setahun dan mengambil masa selama 3 hari per pengambilan. Sila pastikan anda menerima makluman daripada kami mengenai program ini dan daftarkan diri anda dengan klik pada ruangan tempahan di pakarbahasabadan.com/mblf

PROGRAM LATIHAN ORGANISASI 2018 (PLO18)

PLO18 merupakan program-program latihan yang disusun bagi memperkasa organisasi untuk mencapai objektif yang ditetapkan bagi merealisasikan visi dan misi, iaitu dengan mengasah dan membangunkan aset paling penting dalam organisasi iaitu sumber manusia.

Daripada program latihan, program, kursus hatta perundingan – Team Pakar Bahasa Badan amat teruja untuk terus menyerlahkan potensi semua individu bagi menjadikan mereka terbaik di antara yang terbaik dalam bidang mereka ceburi. DOWNLOAD DI SINI untuk mendapatkan senarai program dari SHTC.

TRAIN-THE-TRAINER BODY LANGUAGE MASTERY

TRAIN-THE TRAINER BODY LANGUAGE MASTERY merupakan sebuah program latihan untuk speaker, coach, trainer dan juga mereka yang ingin menceburkan diri dalam dunia latihan pembangunan insan. Bersama Team Pakar Bahasa Badan, kami akan melatih anda bagaimana untuk berada di pentas, mengendalikan seminar, menjadi coach dan mengendalikan program latihan secara online.

Istimewanya TTT ini ialah, anda juga akan mempelajari Bahasa Badan Baru daripada Pakar Bahasa Badan seterusnya diberikan platform bagi program-program anjuran Team Pakar Bahasa Badan.

Program ini akan diadakan dua kali dalam tempoh setahun. Sila pastikan anda menerima makluman daripada kami mengenai program ini dan daftarkan diri anda dengan klik pada ruangan tempahan di www.PakarBahasaBadan.com